joi, 21 august 2014

Logica de femeie

In drum spre mare am fost pe tren cu un stol de gaste care-au povestit cam tot drumul. A fost agreabil dar si informativ. Aparent o prietena comuna a lor urma sa aniverseze un an de relatie cu idiotul personal, se si pregatise cu un cadou dragut (parfum si bratara, daca ma ajuta neuronul unic sa-mi aduc aminte corect). Doar ca personajul mascul feroce avea alte planuri si-a informat-o pe fata ca nu poate sa vina la mare cu el ca n-are loc in masina. N-are loc in masina?! Serios? Oricum fata s-a dus singura la mare, l-a gasit, evident s-au certat si s-au impacat probabil inainte de sfarsitul weekendului.

Cuplu casatorit de vreo 2 ani, el bea de record Guinness, intr-o seara devine violent si-o loveste cu pumnul sau palma, arunca o sticla de bere dupa ea. Sticla se sparge, ciobul o taie la mana, trebuie mers la spital pentru tratat urechea invinetita si mana care sangereaza. Urmarea? Concediu impreuna, nu mers la politie, nu mers la IML.

Ea singura si cu probleme, el doar un prieten care se preocupa de soarta ei si ii pasa. Aparent este o crima sa doresti mai mult si sa arati afectiune, pentru ca ea se decide sa se retraga si sa puna distanta intre ei. Pentru ca el tine la ea si si-ar dori mai mult. Am trecut prin asta, sa iti doresti sa oferi si sa nu fi acceptat.

Iar acum stiti de ce nu mai exista barbati decenti decat in filme si in carti pentru ca alegeti sa ii pedepsiti cand le pasa. Uneori nici in carti pentru ca "50 shades of grey" este o mizerie abuziva.

Serios ca ceva este in neregula cu voi, rasplatiti si recompensati purtarea nesimtita, abuziva si violenta iar decenta si afectiunea o pedepsiti si nu stiti sa o apreciati.

3 comentarii:

  1. Mda, zici ca suntem frati de cruce. Asa-s toate, prietene. Am patit si eu, am vazut si eu....iar acum, la 27 de ani, nu mai pot avea incredere in niciuna. Nu mai stiu ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In alte vremuri as fi vorbit mult mai urat despre ele. Acum mi-e doar mila.

      Ștergere
  2. In general fetelor nu le plac baietii cuminti.

    RăspundețiȘtergere