vineri, 20 septembrie 2013

French Vanilla

Acum vreo luna iHerb a inceput o oferta speciala pentru stevia de la Now Foods cu pret special pentru sticlutele de 60ml, dar n-am reusit sa ii gasesc loc in comenzile mele pana acum vreo 2 saptamani. Mi s-a parut mai interesanta varianta Now Foods, Better Stevia Liquid Sweetener, French Vanilla, 2 fl oz (60 ml)


Ca e dulce nu e nici o surpriza, stevia asta face iar Now Foods e un producator cu reputatie si produse cel putin decente, dar aroma de vanilie m-a gasit nepregatit si mi-a placut foarte mult! De-abia astept sa o incerc si in ceai la birou, mai ales in cel de la Just a Leaf Organic Tea, Crimson Chai, Rooibos & Spices, Caffeine Free, 4 oz (113 g) care deja este foarte aromat.


Am pus in Sana de 900ml vreo 12 picaturi si a fost delicioasa :D

2 comentarii:

  1. Partea aceasta de alimente de pe iHerb nu am explorat-o deloc, am luat niste condimente la un moment dat, un mix chinezesc pentru carne, dar e prea dulce pentru gusturile mele si nu stiu cum sa-l folosesc, nu cred ca mi-ar placea rezultatul.

    Apropo de iHerb, voiam sa spun ca la ultima comanda am luat doua dintre sapunurile Nubian despre care vorbeai tu intr-o postare mai veche, ai avut dreptate, sunt extrem de parfumate, imi plac enorm de mult. Asa ca merci pentru recomandare! Abia astept sa-mi cumpar si laptele de corp, am studiat si am vazut ca au si o astfel de gama. Si da, sunt de acord cu tine, pentru barbati sunt putin cam prea parfumate, dar clar poti sa impresionezi de numa' o fata cu un astfel de cadou. :)

    O zi faina! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac :)
      Dupa ce termin gelul de dus Jason care-l folosesc acum, trec la gelurile de dus Nubian Heritage - sunt curios daca sunt la fel de bune ca sapunurile.
      Gama lor de unt de corp si creme de maini n-am studiat-o pentru ca nu prea am nevoie de asa ceva, poate doar sa dau cadou cand o fi cazul :)

      Ștergere