marți, 2 septembrie 2008

A spune sau a nu spune

Pufosul e inca un pic defazat, aseara a fost un pic in oras, a baut bere (fara si cu alcool) si a papat mici la ziua unei cunostiinte.
S-a socializat si el si desi este absolut clar ca s-a imbatat, nu a facut nimic scandalos. Chiar a fost destul de decent.
Fiind zi de nastere, si-a cam luat asupra lui sa gaseasca o mica atentie, care chiar a avut succes. Nu e chiar greu sa gasesti un nimic dragut, dar de efect, care sa fie un gest frumos. Mai greu e cu rascolitul prin magazinele Diverta pana gasesti culoarea care trebuie, dar cu rabdare si cu trecut prin 3-4 magazine se rezolva 3 ore mai tarziu.
Singura lui problema cu seara de ieri e ca are o mica dilema. A fost prezenta in peisaj si-o anumita d-ra, pe langa care s-a infiintat la un moment dat si un golanel destul de frumushel, destul de probabil prietenul ei. Acum, pufosul o cunoaste pe d-ra in cauza, nu e mare frumusete dar e interesanta si ocazional atragatoare. Fata de tona de Curvette care impanzesc Romania e chiar o fata decenta, nu-i proasta - ceea ce venind din partea pufosului este un compliment radical, dar ssssht nu-i spuneti pentru ca ea e convinsa ca pisoiul o crede o tuta. Ce idei au si femeile astea, e adevarat insa ca nu i-ar strica gusturi ceva mai bune in materie de barbati... Dilema este daca sa ii spuna sau nu ca este foarte improbabil ca prietenul ei sa o placa? Nu era pufosul chiar asa de beat incat sa vada ca gesturile erau gandite, nu reflexe, ca venise cu sictir pe el, ca nu se uita cum trebuie la ea si alte mici discrepante. Daca ii spune, oricum nu il crede, pentru ca nu va vrea sa il creada - desi pisoiul are antecedente serioase cu astfel de situatii in care a avut dreptate. Daca nu ii spune, macar va continua o vreme sa fie fericita si sa faca ceea ce fac femeile cel mai bine, se va minti singura.
Si pe urma, parca nu e treaba pisoiului sa fie Dumnezeu si sa aiba grija de toata lumea. Chiar si asa, tot e pacat, sunt femei in lumea asta care au merita mult mai mult sa sufere degeaba. Chiar daca i-ar arata pufosul ce inseamna pisoi decent, nu cred insa ca e in stare sa vada, sa inteleaga.
Cum ziceam, e pacat, toate muierile merita sa fie tratate ca niste presuri, dar unele o merita mai putin decat altele.

4 comentarii:

  1. Alex de unde atata misoginism, extremism, radicalism la tine ?:)Iti spun eu ceva : singurele tipe care merita sa fie tratate ca niste presuri sunt cele care accepta asta...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te băga. Nu e problema ta... şi atâta vreme cât pe ea nu o deranjează, totul e frumos şi roz... până la proba contrarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cora, si eu care aveam impresia ca fata de alte dati am fost chiar permisiv si tolerant.
    Maria, m-am gandit si ca e mai bine sa aiba un pic de fericire, in lume deja sunt prea multe nenorociri si tristete.

    RăspundețiȘtergere
  4. nici un gest frumos nu ramane nepedepsit.
    si daca e doar o cunostinta nu se merita.
    asa ca.. zipp it.

    RăspundețiȘtergere