duminică, 7 septembrie 2008

Dezvoltatii social

Ca sa ajunga pisoiul mare care poate muta munti, pufosul a trebuit sa se antreneze mult cu pietricele ca sa fie puternic.
Altii, multi, doar povestile sunt de ei si banii lui taticu'. Ii recunoasteti usor pentru ca sunt cei de gasca, cool sau altfel spus dezvoltati social. Pufosul a ales sa se poata conta pe el pentru ca ii este scarba de astia dezvoltatii, a vazut de mult prin ei si stie exact cat de inutili sunt.
Si nu ar trebui, pentru ca ar trebui sa fie un pisoi mai bun de atat. Dar e doar un pisoi. Sigur ca e misto sa fii centrul atentiei, sa fii popular, sa te bage muierile in seama, sa te sune prietenii de vreme buna sa frecati o menta. Dar trebuie sa fie tare jenant sa stie ca ori de cate ori e nevoie de ceva important sau e nevoie de cineva pe care sa se poata conta, toti vin la pufos. La un nimeni ca pisoiul, care nu e cool, nu e amuzant si in general fuge si se ascunde de societate.
Trebuie sa fie tare jalnic si injositor si sa stii ca intotdeauna ai fost, esti si vei fi mai prejos decat un nimeni. Ca nu ai un servici pe care sa il tii, ca nu ai o cultura si o educatie pe care sa te bazezi, ca nu vei fi niciodata in stare sa ai grija de ai tai si ca pe scurt esti slab, inferior si impotent.
Scopul unui barbat in viata este sa fie sot si tata, iar pisoiul va fi candva asta si le va face perfect pe amandoua. Dumnezeu stie c-a avut parte de destule exemple "asa nu" din care sa invete.

4 comentarii: