duminică, 18 noiembrie 2007

Relatii...

N-am nici un chef de scris, dar nici altceva mai bun de facut nu am. Aparent nu am destule femei in viata mea care sa imi faca program. Nu ma deranjeaza ca nu stiu ce pun la cale, ci ma ingrijoreaza faptul ca voi afla.
Unui barbat ii trebuie vreo 3 femei. Una cu care sa iasa in societate, eleganta, culta, fina. Una cu care sa si-o traga de muta patul. Si ultima cu care sa fie cinstit, sa n-o minta si sa poata sa fie el. Ei bine, asta ultima e cel mai greu de gasit. La primele doua daca muncesti un pic si cauti, gasesti una care e doamna in salon si curva in dormitor si te-ai scos. Dar una cu care sa nu trebuiasca sa joci teatru, sa aberezi si sa pompezi bani ca sa te simti bine... asta e aproximativ imposibil. Personal, eu sper sa ma insel, ca doar speranta moare ultima.
Genul de femeie cu care sa poti avea o conversatie la modul: draga, vin acasa. cumparaturi am facut ce m-a taiat capul, vezi tu daca sunt bine, ca eu nu stiu. stiu ca tu contai pe 3 orgasme diseara, dar am muncit la firma asa ca-s obosit si nu garantez decat 2: unul diseara si unul maine dimineata dupa ce dorm si eu naibii un pic.
Probabil nu-s cea mai indicata persoana sa emita judecati de valoare si de moralitate, cu pretentii de cunoscator al adevarurilor absolute. Dar vreo cateva smecherii am prins si eu.
Stiti de ce muncesc barbatii? Nu pentru realizare, status, obiecte. Nu. Ei muncesc doar pentru ca realizarea, statusul social si obiectele le aduc femei. Asa a fost pe vremea neandhertalienilor, asa e si acum.
Ce fac femeile? Se dau misterioase, sexy, se fac ca nu sunt pe mess, ca nu primesc SMS-urile ca sa fie mai interesante. Stiti ce se intampla cu o femeie care se da misterioasa si sexy? Nimic. Chiar nimic, nici macar alea 2 orgasme in rate nu primeste. Pentru ca exista si femei care stiu ce-i aia drept de vot, sunt in stare sa deschida gura, si cand vad un fraier Sprite stiu sa se bage in fata ca sa puna mana pe el.
Iar barbatii cu nesigurantele lor, cu grijile care si le fac pentru faptul ca nu au fost primii sunt niste idioti care ar trebui sa se gandeasca mult mai mult ca ar fi bine sa fie ultimii. Intr-o relatie barbatii insa o duc cel mai bine pentru ca ei oricum au de unde alege, in timp ce femeile cam trebuie sa se multumeasca cu ce pica. Natura a fost injusta rau, un barbat poate atrage femei si pe la 60 de ani si chiar dincolo in timp ce o femeie care a trecut de 30, hai sa zic 35 de ani s-a cam expirat.
Toata tevatura asta pentru o relatie nu are ca scop decat reproducere, in esenta, pentru perpetuarea speciei. Sigur, incepe ca o distractie, dar in mod inevitabil si invariabil se ajunge la evaluarea partenerului ca parinte pentru copii tai. Si aici apare problema care faulteaza multe relatii cu o despartire si tot mai multe casnicii cu un divort: interesul partenerului il atragi cu distractii, iesiri la munte sau in oras etc. , "vai ce amuzant sunt eu"... dar ca sa finalizezi afacerea trebuie sa convingi ca vei fi un parinte bun si vei fi in stare sa cresti si sa educi copiii.
Dragostea nu exista, ceea ce crezi ca este dragoste nu e decat un dezechilibru chimic care creaaza cateva reactii somatice ce influenteaza psihicul pentru a stimula procesul de reproducere. Candva credeam ca iubesc foarte mult o fata, dar nu prea aveam nici un motiv: frumoasa nu era ( cu nasul acela si sanii cam plati), sexy nu era, ii mergea mintea ok, era cam egoista (si probabil este si acum), in rest ca toate fetele (jumatati de adevar, insinuari si duplicitara). Dar pentru ca am crezut ca imi este alaturi in niste momente mai dificile m-am mintit singur ca este o persoana pe care se poate conta si ca este ce am nevoie pentru o relatie de durata, care sa se termine cu o familie. O vreme am mai urmarit telenovela care este viata ei, si trebuie sa recunosc ca ma satisface pe undeva ca relatiile ei nu au avut succes (si probabil nici nu vor avea vreodata, si le cauta singura in asa fel incat sa esueze, iar cand a avut ocazia sa aiba o relatie serioasa si responsabila a avut grija sa ma transforme in ceea ce sunt acum). Si fara ea aveam o parere proasta despre femei in general si cele din Ploiesti in special, bine ca intre timp am intalnit si fete ceva mai ancorate in realitate, sa nu am o parere proasta despre tot orasul pentru una care nu era in stare sa isi vada interesul.
Candva va trebui sa ii multumesc pentru ce si cine am ajuns. In definitiv nu m-a interesat niciodata sa fiu centrul atentiei, succesul sau urcatul pe scara sociala, nu pentru mine. Si pentru cata incredere am in femei tot ei trebuie sa ii fiu recunoscator.

2 comentarii:

  1. avem si noi de unde alege, dar dupa cativa indivizi care cred ca fiecare salariu le mareste obiectul muncii cu un centimetru, fiecare femeie cu care s-au culcat mai adauga inca un centimetru, ne multumim cu ce pica si le asezam un cal alb sub fund. cam cum faceti si voi.
    deci diferentele sunt doar la detalii, imaginea de ansamblu e aceeasi.
    imi place cum ai pus ordinea femeilor dorite: in functie de imaginea sociala, performanta sexuala, abia apoi intelegere si ce mai vrei tu.
    Mi se pare ca anuleaza orice ai zis legat de fata din Ploiesti, in conditiile in care femeia ta trebuie sa fie Barbie, papusa gonflabila si abia apoi partener.
    Deci dai dreptul sa se uite intai la aspectul tau, penisul tau, si abia apoi s-o intereseze ce scoti pe gura, pentru ca faci acelasi lucru si altminteri ar fi incorecte si partinitoare parerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am pus in ordine dupa cat de greu dai de ele.

    RăspundețiȘtergere