sâmbătă, 26 mai 2007

Weekend futut

Anul trecut mi-am luat o carcasa Antec de la Itdirect, un P160W pe care a trebuit sa il modific cu un ventilator in geamul din panoul lateral pentru ca aerisarea default nu este de ajuns.
De la inceput a avut o problema cu porturile USB integrate de pe panoul frontal, aproape orice am bagat in ele nu a fost recunoscut. Cu exceptia telefonului mobil.
N-am avut timp luni de zile sa merg cu el la service, am lucrat si unele sambete din cauza serviciului asa ca nu am putut sa ma duc cu carcasa la service nici in weekend.
In fine am si eu acum timp sa ma duc, imi pun carcasa pe carucior si sontac sontac ajung la Itdirect. Unde gasesc usa inchisa si nici un semn de activitate. Incep sa injur, verific pe mobil care-i programul idiotilor si observ ca nu mai au activitate sambata.
Acuma e clar ca sunt idioti si nu au nici o treaba cu lumea afacerilor, orice retardat stie ca daca isi modifica programul de lucru anunta asta clar si vizibil cu un mail la parteneri, cu un anunt pe website... Si am tot intrat pe site-ul Itdirect, cel putin saptamanal, n-a fost nici un anunt.
Intai si-au luat-o memoriile UMAX care merg si nu prea, cu probleme de compatibilitate. Acum isi reduc activitatea, nu anunta... eu as zice ca au probleme serioase cu lipsa clientilor si o cam iau spre faliment.

6 comentarii:

  1. du-te ma cu prostiile de aici, ai fost tu aerian ca nu ai dat un telefon,ce nu stii s afaci o programare normala?

    nu vrei sa recunosti.
    loser

    RăspundețiȘtergere
  2. Lol, mult prea usor...
    Da, asa trebuie facut. "Stiti, eu client, am vreo 30 de milioane de cheltuit pe un pc. Se poate sa vin la dvs. sa va fac vanzare si sa va aduc profit? E bine luni? Pentru ca nu as vrea sa va deranjez si pot sa revin cand va este mai bine."
    Apropo de programari ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ca putea fi si mai rau, puteai locui in America capitalista, unde orarul nu se schimba si magazinele sunt deschise 7 zile din 7.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca daca nu sunt, ma duc la concurenta.
    Notiune inca necunoscuta aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Memoriile UMAX sigur nu merg din cauza ca sunt comercializate de respectiva firma. O verificare mai atenta a internetului cred ca ar fi edificat problema, nu sunt ele compatibile in general. Iar in particular, pentru ghinioane, exista garantie. Faptul ca era inchis sambata se putea verifica inainte de plecarea spre magazin, mai ales in cazul unui drum mai anevoios. Weekend f***t din cauza unui telefon. Deh, asa e cu blogurile personale, putem spune orice vulgaritate. Pardon, scrie. Mai degraba cateva ore pierdute din cauza informarii deficitare. Un magazin va da faliment pentru ca are inchis sambata. Asta a fost o gluma buna. Nu lucrez la nici o firma de profil, am ajuns aici ca urmare a unui link gasit pe marele web si in mod sigur va urma un comentariu dupa al meu cu aluzii... sa vedem la ce.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand o firma isi schimba programul de obicei se anunta asta.
    itdirect a recidivat cu inca o zi libera, dar de data asta au pus un anunt cat un timbru.
    Memoriile au necazuri pentru ca toate memoriile au necazuri. Nu se pot testa toate combinatiile posibile.
    Umax sunt facute de o companie mai bine cunoscuta pentru scannerele sale.

    RăspundețiȘtergere