marți, 15 mai 2007

I'm hunting wabbits

Ssssht, nu-i spuneti ca ce face el se numeste trollism. Nu-i mai atrageti atentia ca e cazul sa puna link cand crede ca are ceva sustinere in afirmatii. Asa, doar ca sa fie luat in serios cand cotcodaceste prin alte parti c-a fost furat si nelinkuit de vreo poza.
Eu ii ador pe astia ca el, care nici nu realizeaza cum pica faptul sa predici una si sa faci alta. Si cam ce face asta pentru credibilitatea ta. Pentru ca aici e spilul: eu scriu ce-am chef, nu ma intereseaza de comentarii, aprecieri, n-am sters la viata blog-ului asta decat un singur comentariu care in loc sa ma injure pe mine o injura pe Eloa. Aici doar eu am voie sa o injur pe Eloa, iar cei care comenteaza sa ma injure doar pe mine.
In schimb onorabilul de mai sus nu exista daca nu are legiuni care sa ii admire geniul pustiu, nu poate sa traiasca fara sa stie ca este important si scrie special pentru a fi bagat in seama. Barfa si can-can-uri ca sa ne arate ce bine conectat e. Mistouri ca sa ne epateze cu inteligenta si ironia sa. Istorisiri macho cu prietena sa, pe care eu o cred imaginara, dac-ar fi avut ce se tot lauda ca are nu mai avea nevoie sa alerge cu limba scoasa dupa bloggeritele mai acatarii (se stiu ele doua care sunt ;) )

Ansa, acum sa va arat o chestie misto, da' mistooo! Intai ne uitam aicisa, si vedem una bucata poza si data postului. Pe urma ne mutam acisilea, si vedem aceeasi una bucata poza unde remarcam din nou data postului. Buun! Deci care va sa zica avem poze de la altii si nu dam link, nu spunem nimicuta. Iar la tras de maneca scuza este "Dar vai! Eu am primit-o pe mail! Eu sunt nevinovat". Si pe urma link.
Acum nu ca e cam PENAL si/sau PENIBIL sa te iei de Mircea Badea, sa il faci in toate felurile, si pe urma nu numai sa fii prins cu aceeasi rata in gura dar sa folosesti si aceeasi scuza?!

5 comentarii:

  1. LASA_nEEEEEEEEEEEEEEEE OLIGOFRENULEEEEEEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci asta este argumentul suprem cu care arati ce inteligenta sclipitoare si superioara ai?
    Pacat ca ma'ta sau tac'tu, care-ti sunt totodata si frati, n-au auzit de anticonceptionale.

    RăspundețiȘtergere
  3. retardel, nu eu am scris mesajul de mai sus.

    dar misto raspunsul, ne arata afinitatile si iqul cu 2 cifre...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sir Alex Ice- ai principiul lui Carl Schmittt in sange?

    Da sau Nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Lol, valabil pentru amandoi :))
    E mai curand grav sa crezi ca totul se refera la tine, cand nu e cazul.
    Daca scrii Anonim nu existi, pentru ca nu ai identitate. Si asta e spaima cea mai mare a lui Zoso.

    RăspundețiȘtergere