marți, 2 martie 2010

Pufosul vs. Predator

Una din chestiile care il diferentiaza pe pufos de idiotii obisnuiti pe care ii intalniti la tot pasul, e faptul ca spre deosebire de ei care au o minte slaba si influentabila, el e in stare sa isi controleze visele in somn. De mic isi da seama cand viseaza si le ghideaza in sensul dorit.
A inceput intai simplu, cu trezit din somn cand isi dadea seama ca are un cosmar, cel mai des cel clasic in care cade in gol, sau nu are haine in clasa sau unul chiar de rasul curcilor, Lizuca din tabloul lui Stefan Luchian il ataca. Pentru cazut in gol a invatat sa zboare, din cate am auzit foarte rar sunt cei care pot zbura in vise, isi creaza haine sau nu ii pasa ca e gol, iar pentru Lizuca... nu cred ca vreti sa stiti ce a patit monstrul deghizat in nenorocita aia mica.
Prin anii '90 a aparut primul film Predator, cel cu Schwarzenegger, ceva timp dupa aceea a avut cosmaruri in care era vanat de Predator. Era prea infricosator personajul si pufosul trebuia sa faga, ca sa scape. Pana cand a trecut la nivelul urmator de control si l-a facut praf, ceva legat de faptul ca Predatorii nu prea supravietuiesc daca sunt rupti pe bucati de atacuri telekinetice :D.
Azi noapte am visat ca eram intr-o cladire, gresie si faianta cred, poate un subsol luminat, un laborator din care trebuia iesit. Si era cel putin un Predator in cladire, care ii vana pe cei dinauntru, iar prostii tineau neaparat sa il provoace inarmandu-se, amenintand si gesticuland agresiv ceea ce i-a transformat in tinte. Prostia lor l-a obligat pe pufos sa intervina postandu-se in fata lor si declarand "combat rituel" ca sa ii salveze si sa negocieze cu Predatorul. In franceza, pentru ca toata lumea cultivata stie ca franceza este limba diplomatiei, iar pufosul este foarte cultivat si educat. Daca Predatorul nu ar fi fost intelegator, desi era invizibil si ascuns intr-un intrand pufosul il localizase perfect si se pregatea sa-l zdrobeasca de pereti.
Pufosul s-a trezit cu un sentiment de bine dupa visul acesta, pentru ca nu a fost obligat sa foloseasca violenta si toata lumea a supravietuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu