miercuri, 25 aprilie 2007

Pietrele rostogolitoare

Aflam din blogosfera (nu dam link, ca mai nou e la moda sa predici sa dai link si pe urma sa boscorodesti pe blog fara) ca s-au dat biletele bune la Pietrele rostogolitoare.
Adica existau si asa ceva? Unde, la tribuna VIP cu corporatistii care cred ca au realizat ceva in viata daca dau echivalentul intretinerii pe o luna pe un concert si ale caror marete realizari sunt o masina in leasing sau un apartament in rate?
Sau poate pe la aia care sunt prin guvern si parlament si au zis sa faca si ei o iesire in multime sa arate ca sunt populari. Mai sunt si afaceristii imbogatiti peste noapte din contracte care se arata ca sa-si etaleze averea ce ar trebui sa faca obiectul dreptului penal.
Daca tot e cazul sa te duci la asa ceva, macar sa iti fie clar ca biletele ieftine le-au luat oamenii normali, neatinsi de atata ipocrizie si cat de cat cinstiti.

marți, 24 aprilie 2007

Se f* si asta?

Asta
Evident ca pisoiul a prestat comentariu in stilul lui. Adica aproximativ:
Politica e destul de curva si fara femei. Femeile care fac politica sunt cele mai mari curve. A se vedea ministrese care au declarat ca nu au declarat la Securitate si pe urma s-au gasit declaratiile lor semnate. Si acum au pozitie neinsemnata in guvern, ministreaza pe la Justitie. Sau ca Elena Udrea, da' aia macar nu are alte pretentii decat ca e buna, buna de gura si de p*.

Acu' pisoiul ar vrea sa stie de ce nu-i apare comentariul. Mai nou nu-i apar unele comentarii nici pe celalalt blog.
Ata ete, s-ar parea ca femeile nu prea suporta adevarul.
Sau poate da, cine dracu stie ce le trece prin capsoarele lor?

Pisoi productiv

In fine pisoiul a ajuns la nivelul 46, ceea ce ii permite sa umble fluierand la adunat minereu prin Arathi, si aproximativ la fel de lejer prin Badlands.
Asa ca si-a cam facut plan. Dimineata daca tot nu e nimeni cu care sa mearga in questuri sau in instante, poate sa mineze linistit. E si terenul liber, nu e nimeni care sa pandeasca pana curata pisoiul zona de monstrii si pe urma sa tzop la minat pe munca pisoiului...
Iar seara, cand se aduna lumea si cei din ghilda sa vada de niste questuri si chiar de un mers in Scarlet Monastery sau Uldaman ca asteapta toate questurile de instanta in lista pisoiului.

luni, 23 aprilie 2007

Burning Crusade, SMF in el

Imi bag picioarele in el de add-on pentru WoW. Din cauza profesiei noua Jewelcrafting toate preturile la minereuri au crescut ceva de speriat. Si ma enerveaza ca eu am nevoie de mithril pentru q meu de blacksmith.
Dupa ce ajung si eu pe la 48-50 si pot mina mithril linistit prin Badlands de exemplu o sa fie alta treaba, ca voi pune si eu stack-ul de mithril si otel la AH cu vreo 2G sub pretul pietei sa se vanda repede. Si sa se invete minte scarbele care strica piata.
CPLM, nu-i normal sa coste stack-ul de otel 10G si cel de mithril 20G.

joi, 19 aprilie 2007

Pisoiul pe hi5

Intr-un moment de curiozitate excesiva pisoiul si-a facut cont pe hi5.com.
Dar cand vede ce panarama care se lasa pozat dezbracata de fratele ei ii viziteaza profilul se intreaba daca nu e cazul sa vada cum isi sterge prostia aia de cont.

marți, 17 aprilie 2007

Doar in SUA

In maretele SUA.
Si asta dupa ce au atatea politii si servicii secrete. Jenant!
Desigur, imbecili cei de la Libertatea care nu sunt in stare sa se decida daca politia a ucis unul din atacatori sau l-a arestat.

Cu rata-n gura

"De aceea şterg comentariile celor care doar înjură, fără a avea nimic de spus."
Oare chiar asa e, sau e doar un mincinos?
Nu, nu pentru ca eu am luat ban cand ti-am atras atentia ca esti fanboy si Ernest Maftei a fost un actor care nu s-a evidentiat prin nimic dar in schimb ca om a fost un curvar nenorocit. Pentru ca s-ar putea argumenta ca injur.
Da' cu Eloa care a comentat la tine pe blog si in mod sigur nu a injurat ce motiv ai avut ca sa stergi?
E ok sa minti, dar si cand ti se poate demonstra asta.

sâmbătă, 14 aprilie 2007

Planurile pisoiului pentru WoW

Pisoiul si-a facut damblaua si si-a luat ce colier voia ca rasplata pentru activitatea in Warsong Gulch, de-a ajuns acum sa aiba 8% sansa la o lovitura critica. Ceea ce i se intampla destul de des.
Si si-a luat si questurile de blacksmith, ca sa devina armorsmith. De ce armorsmith? Pentru ca produsele sale se pot folosi cate 2-3 sau mai multe o data. In schimb arma nu e decat una, costa multicel si pisoiul are senzatia ca se gasesc mai usor arme mai bune in instante, recompensa pentru battleground si deja a vazut destul de multi vanzand arme facute de cei care au ales specializare armorsmith.
Pentru asta ii trebuie 120 de bare de mithril, pentru inceput. Si inca o gramada dupa. Problema e ca deocamdata pisoiul e doar la nivelul 42, mithrilul se gaseste mai in abundenta in zone de nivel o idee mai mare. Ca de exemplu Badlands.
Asa ca planul ar fi sa ajunga cat mai repede la 45 in Stranglethorn, mai sunt destule questuri acolo, pe urma sa faca ture prin Badlands dupa mithril pana ii vine rau. Si cand aduna destul sa isi faca costum de sus pana jos de armura ornate mithril. Sunt niste piese dragute care adauga si la critical rating si puterea atacului. Si daca se poate pune pe ele si enchant pentru agilitate devin si mai interesante.
Dar asta e destul de departe... Deocamdata acesta este personajul principal al pisoiului. Nu e cu nimic deosebit la el, dar mie imi place sa ma exprim cu el in WoW.

Zoso pwned


Lol! Prostul pana nu e fudul, nu e prost destul :))
Si iar s-a facut de ras prostul la TV, doar ca nu stiu despre el decat cei care deja stiu despre el. Asa ca scopul lui sa fie si mai vedeta a dat chix, asa cum si merita.
Totusi eu nu as fi facut referiri maternale, nope. As fi spus foarte simplu pe post: alo, tovarashu! te stii tu care esti! da, te-am citit. si stiu ca vrei sa ma enervezi ca sa iti dau pe post mizeriile, sa fii vedeta. uite ca nu dau, ineaca-te in asta fraiere!

miercuri, 11 aprilie 2007

Neogen din nou

Mirificul site care este BestJobs, vrea neaparat sa ma ajute sa am salariu mai mare. Foarte frumos, mai ales ca eu nu am calcat niciodata pe acolo sau pe vreun alt site al companiei care este Neogen.
Data trecuta cand incepusera cu astfel de imbecilitati nu puteam nici macar sa intru sa imi modific preferintele pentru asa zisul meu cont pentru ca nu era facut de mine, nu era activat sau confirmat de mine. Solutia atunci a fost sa intru in cont, sa las numele aberant pe care il inventase Neogen functie de adresa mea de mail si sa schimb adresa cu luati_pula@yahoo.com. Sau era sugeti_pula@yahoo.com.
Presupunerea mea este ca periodic neogen cumpara baze de date de email-uri, abereaza niste nume de utilizatori si incepe sa ii streseze cu rahaturile pe saracii posesori de conturi de e-mail.
Din pacate pentru ei Neogen scapa din vedere faptul ca Romania este parte din UE acum, si curand se vor aplica si legile privind SPAM-ul.
Tupeul maxim? Mesajul SPAM nesolicitat de mine in nici un fel pretinde desigur ca nu este SPAM si are la sfarsit link pentru scos din lista mail-uri care primesc mesaje Neogen.
Eu nu am ce cont sa scot de pe listele Neogen pentru ca nu e SPAM, doar nu am inscris niciodata vreun mail de-al meu la ei. In realitate probabil ca voi inlocui din nou adresa de mail, de data asta cu muie_neogen@yahoo.com

marți, 10 aprilie 2007

Deja Vu

Inca un film cu Denzel Washington, care se joaca un pic de-a Bruce Willis negru intr-un Die Hard mai spalacit. Dar nu e deloc un film rau, chiar bunicel si mi-a placut.
Chiar daca are unele greseli de continuitate (unele evenimente din trecut produse de calatoria in timp se perpetueaza in viitorul care duce la calatoria in timp, iar altele nu si asta in mod selectiv), din cauza calatoriei in timp care este posibila, scenariul este destul de bine pus la punct, actorii joaca decent (desi Val Kilmer, psihopatu' si tipa misto puteau sa fie ceva mai convingatori). Cel mai mult mi-a placut faptul ca desi calatoria in timp este posibila, ea implica de fiecare data caderea retelei electrice pe toata coasta respectiva a SUA si este riscanta pentru fiintele umane.
In rest e destul de clasic: se da un psihopat instabil mental (de parca ar exista si alt tip), un atentat cu bomba produs de acesta, eroul Denzel Washington si niste unii care au descoperit din intamplare cum pot sa vada 4 zile in trecut si o gagica destul de buna incat sa merite sa incerci sa calatoresti in trecut ca sa impiedici atentatul.
Merita chiar un mers la cinema pe tema asta.

duminică, 8 aprilie 2007

De Paste

Pastele. O sarbatoare veche, traditionala, romaneasca. Deocamdata.
Bine ca o au si americanii si nu e chiar asa de diferita fata de a noastra, pentru ca altfel o perverteau si pe asta.
Deja au inceput, cu ouale de ciocolata si vanatoare de oua prin diverse locatii organizate de exponente ale imperialismului economic american.
Noi avem Dragobetele, si ce se serbeaza, pe ce se face show si tam tam la TV? Pe Valentine's Day, o sarbatoare importata de americani si pervertita in scopuri comerciale. Chiar crede cineva ca o felicitare amarata si niste ciocolata compenseaza un an intreg de tampenii, ignorare si neglijare?
Ce se mai serbeaza pe la noi... Halloween! Avem si noi sarbatori si ritualuri pentru asa ceva, din ce mai tin eu minte se organizau sezatori peste noapte si se observau ritualuri pentru alungarea spiritelor rele. Dar ce avem noi? Programe la TV care nu stiu cum sa se gudure mai bine pe langa americani copiind sarbatorile lor inculte, comerciale si insultatoare pentru mandria si constiinta mea nationala, imbecilitati de emisiuni ca "Dansez pentru tine".
Ce urmeaza, sa ne guduram si sa ne balacarim in noroi de 4 iulie?
Ce ma scarbeste cel mai mult? Cei care se lafaie prin posturi bine platite prin corporatii americane, cu salarii nesimtite si uita de unde au venit si cine sunt. Cei care sa grabesc sa adopte non-valorile americane, sa le practice, sa creada ca sunt mai buni pentru asta. Pentru ce sunt mai buni, ce au in plus? O cariera bazata pe falsitati si tradarea propriilor valori? O gramada de prieteni care isi aduc aminte de tine doar cand au nevoie sa isi inchipuie ca au o viata si o freaca cu tine prin cafenele si Mall-uri? Niste bani, o masina, casa, bunuri?
Ar trebui sa le dea de gandit si sa se intrebe de ce se chinuie atat sa se distreze, de ce atata efort si alergatura ca sa nu infrunte realitatea a ceea ce au devenit si sa nu priveasca dincolo de falsa imagine de sine pe care se chinuiesc sa si-o mentina.
Bani, putere, glorie... acestea nu sunt valori, nu tin de cald, nu arata ca esti deosebit in vreun fel aparte. Nu le iei cu tine cand mori, nu iti tin de cald noaptea cand esti singur, nu te ajuta cand esti in dificultate si ai nevoie de ajutor.

sâmbătă, 7 aprilie 2007

Mica precizare

Daca dai termen joi, 5 aprilie pentru inscrierea la un concurs, ar fi cazul sa folosesti neuronii ca sa realizezi ca joi 5 aprilie dureaza pana la ora 23 si 59 de minute si 59 de secunde. Deci oricine se incadreaza in termenul respectiv, trebuie automat sa participe la concurs, altfel te faci de kko.
Sa zicem ca ai fost pe langa si te-ai grabit si ai pus la avizier pe cei care s-au inscris mai devreme inainte de expirarea termenului limita. Si ca ai fost prinsa in eroare. Poti sa zici my bad, corectam, ca doar ai dreptul, asa scrie in regulamentul in vigoare. Sau poti sa fii usor mai tampita si sa zici ca nu poti sa iti respecti propriul regulament. Ti se trage de maneca cu ce prostie ai spus si incepi sa realizezi asta. Si poti sa fii de-a dreptul imbecila suplimentar si sa faci "favoarea" de a respecta propriul regulament si sa incluzi in concurs si pe cine s-a inscris in termen, dar mai tarziu decat altii.
Prostie, nesimtire si prostie, aroganta. Calitatile definitorii pentru a fi moderator pe forumul XtremPC. Dovedite din nou si din nou.
Incepe sa fie plictisitor sa am dreptate, nu?

Avanpremiera T60

T60, un nou model de mp3 player iriver, dedicat ascultatorilor pentru care pretul este un factor important de decizie.
M-am jucat vineri un pic cu un exemplar trimis de producator. La prima impresie este bine construit, mic dar foarte solid, negru mat si destul de greu. Ecranul este mic, necesita un pic de atentie pentru a fi citit in unele meniuri, dar un ecran mai mare ar fi marit substantial costul de productie si pretul final. Tot pentru un pret mai bun memoria flash folosita este probabil MLC, mai inceata dar mai ieftina decat SLC iar diferenta principala este doar la viteza de scriere pe ea. La citire diferentele sunt mai mici.
Vorbind de meniu si de operarea acestuia, player-ul are multe butoane cu functie dubla ceea ce va duce la necesitatea unui timp de acomodare.
Are radio, si chiar foarte bun, prinde posturile romanesti foarte bine.
Partea de muzica este ok, reda mp3-urile corect si are peste 10 egalizatoare, inclusiv customizabil dupa dorintele ascultatorului.
Poate inregistra de pe radio sau folosind microfonul integrat, direct in format MP3 ceea ce este avantajos in privinta spatiului folosit.
Destul de interesant ca design, binisor construit, functii implementate ok...

joi, 5 aprilie 2007

Ass kissin' @ its best

Am rulat un search dupa cu totul altceva si am descoperit ceva interesant pe forumul XtremPC, pe unde imi pierdeam vremea acum ceva timp.
Coae, te facusi mare si tare dupa ce ma'ta si tac'tu s-au emigrat din Romania in maretele SUA si-ai ajuns la vreo firma si-ti permiti sa faci misto de un negru care munceste cinstit ca-ti baga benzina de mai mult decat castiga el pe luna?
Si? Maine scoate un hit rap si se caca pe tine si ai tai de ce se umple de bani.
Ai uitat de unde ai plecat de cand crezi ca ai ajuns ceva.
Tanti, trebuie sa ti se aduca aminte cum ai fost curvistina oportunista si pupincurista? Si ai dat copy paste la o conversatie presupus intre 2 persoane, confirmand inca o data parerea mea despre nativele plaiurilor moldovene?
Ia sa vedem cum va place acum, ca mai exista si alta parere decat cea emisa oficial :))

luni, 2 aprilie 2007

Din ciclul...

Am curaj si-o dau anonima :)))))
Da, despre mine e vorba. Deci se ia una bucata postare la mine pe blog, in care injur:
1. lipsa de identitate nationala a compatriotilor mei
2. lipsa de cultura nationala a compatriotilor mei
3. lipsa de talent organizational a compatriotilor mei
4. lipsa de discernamant in importul de non-cultura americana
5. lipsa de talent si calitate artistica dovedita de Rolling Stones care in prezent traiesc din gloria apusa pentru ca nu mai au ce sa creeze nou
6. si cireasa de pe tort ma iau si de homosexuali.
Dupa cum se observa toata lumea are doar 2 probleme:
1. ascult muzica unor blonde care se bataie bine pe scena
2. nu sunt de acord cu punctul 5 de mai sus si il dovedesc apeland la punctul imediat deasupra acestuia.
Ceea ce este dovada de o maturitate ce ma face sa ma simt atat de nesigur pe mine... NOT!
De remarcat ca nu are nimeni nici o problema cu tot restul de lipsuri pe care le injur, asa ca sunt destul de multumit sa fiu aprobat in 5 situatii din 6.

Ia-te-n piept cu Nicoleta Luciu

Din dorinta de a-si creste vanzarile, cotidianul Libertatea a descoperit si el ca sexul produce vanzari asa ca a creat un concurs pentru fraierii care pun botul.
Unele femei sunt absolut tampite. Au nevoie de ajutor profesionist, terapie intensiva si medicatie adecvata.
Bah, proastele naibii, ca sa te iei in piept cu Nicoleta Luciu ar trebui sa ai sani la care sa ma pot uita fara sa ma scarbesc de la secunda 2. Si pe urma n-ar strica sa ai si mutra care sa nu-mi faca pofta sa infund capul in WC.
Singura care merita este Georgiana Boureanu, si poate unguroaica. Daca esti scarba din aia de-a lui Marko Bela. Daca nu, fii patriot si voteaza-ti curvistina din tara ta.
Da, femeile astea nu sunt deloc curvistine, toate niste imaculate. Sigur ca da!
Stiu femei cu sani mult mai misto care n-au nevoie sa apara in foaia de canal care e Libertatea. Lor le ajunge ca pisoiul le spune ca au sani frumosi, nu mai trebuie alta confirmare.
In fine, cel mai bine le votati aici, nu are sens sa bagati SMS-uri de 0.5$ ca sa imbogatiti un ziar de retardati care nici macar stirea cu ursuletul Knut nu au fost in stare sa o traduca corect de pe Yahoo! News.

duminică, 1 aprilie 2007

Dileme, dileme

E vina pisoiului ca are succes la matze? Ar trebui sa spuna el nu?
De ce dracu' ar face asta? E cumva tampit sa-si faca scrupule pentru ca acum e ticalos, egoist, infumurat si arogant, mincinos si manipulator?
Cat tupeu maxim pe el sa recunoasca asta unde poate vedea toata lumea!
Pe de alta parte din toata lista de sus lipseste "ipocrit". Sau "slab de minte".
Acum revenind la chestii care ma enerveaza. A venit primara. Si le-a apucat pe toate matzele combinatorica. Si pe restul de idioti cheful de futai. Cat pot sa ma scarbeasca oamenii, animale atat de primitive si limitate in orbirea lor.
Chiar nu-s in stare sa vada cum se lasa condusi de instincte in loc de ratiune.

The Fountain

Un film cu o realizare de exceptie, actori reusiti in rol, la scenariu s-a vazut ca s-a muncit la el.
Dar cu toate acestea este o imbecilitate de film. Daca vreau sa vad cum oamenii incearca sa atinga Divinitatea si esueaza ma uit la viata reala, la stirile de la ora 5, dau o tura prin Mall sa vad afisare de fitze si tzatze expresie a dorintei de afirmare a diferitelor "domnisoare".
In rest foarte misto, dragoste ce transcende timpul si spatiul, evolutia umana in cautarea absolutului adevar al realitatii dupa moarte etc. etc.
E un film foarte bun doar daca ai vreo matza de impresionat ca sa ti-o bagi in pat. Altfel nu merita nici tras de pe net.